Zwangerschapsupdate – 36 weken zwanger

babyshower

Stil op Louleeft vindt je niet? Ik ben er nog hoor, vrees niet. Zoals je al op Twitter hebt kunnen lezen vallen de laatste loodjes nogal zwaar. Geen probleem natuurlijk want we zijn er bijna. Maar dat betekent wel dat mijn blog eventjes op een laag pitje staat. Toch wilde ik graag de laatste updates van mijn zwangerschap plaatsen. Vandaag weer een update want ik ben 36 weken zwanger.

Zoals ik al zei, mijn blog staat nu even op een laag pitje. Ik weet ook niet hoe dat de komende tijd zal zijn want ik wil ontzettend graag genieten van ons kindje als het er dadelijk eenmaal is. Daarnaast kan ik nu gewoon niet vooruit werken omdat ik zo ongeveer de hele dag slaap. Ik wil sowieso wat dingen veranderen maar daarover in een ander artikel meer. 36 weken zwanger, hoe gaat het nu?

Kwaaltjes

Ik voel me een olifant! Echt, ik klaag niet veel maar ik ben er eerlijk gezegd al redelijk klaar mee. Ik kan me niet meer normaal bewegen, ben constant moe en wil alleen maar eten. De hele dag ETEN. Eten en slapen is eigenlijk alles wat ik nu nog doe. De lichamelijke ongemakken worden steeds erger en ik ben er gewoon klaar voor!

Bevallen

Waar ik eerst een beetje opzag tegen het bevallen ben ik er nu helemaal klaar voor. Mijn angst is compleet weg, mede door de zwangerschapsyoga, en ik ben er gewoon klaar voor. Ik kijk zelfs uit naar de bevalling! Uitkijken naar pijn, kun je het je voorstellen? Ik wil gewoon zo graag onze zoon in mijn armen hebben, kijken of alles goed is en hoe hij eruit ziet. Zoveel zin in!

Wachten…

Heel leuk natuurlijk, dat ik er helemaal klaar voor ben, maar dan duurt wachten wel heel erg lang. Het kan nog maximaal 6 weken duren voordat we onze kleine man mogen ontmoeten. 6 weken non-stop denken aan bevallen en je kindje ontmoeten is op zich nog best wel lang, ik probeer me dus toch maar een beetje bezig te houden. Gelukkig heeft mijn moeder over twee weken vakantie dus dan kan ik haar lekker dagelijks vervelen.

Tot de volgende update!

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om deze zwangerschapsupdate te lezen!

Is dit ook wat voor je?

6 comments

 • Reply Jodie 2 september 2015 at 06:56

  Succes nog eventjes!!

  • Reply Milou 8 september 2015 at 12:11

   Dankjewel Jodie:-)

 • Reply Femke 2 september 2015 at 08:09

  Ik kan me voorstellen dat je uitkijkt naar de bevalling.. Niet naar de pijn, maar wel klaar zijn met zwanger zijn en je kleintje vast kunnen houden. Nog even doorzetten!

  • Reply Milou 8 september 2015 at 12:12

   Precies, ik wil hem zo graag zien en vasthouden nu!

 • Reply Jess 2 september 2015 at 11:10

  Eten? Ik vergeet zo vaak te eten, ik lijk maar geen honger te hebben. Het niet kunnen bewegen heb ik ook wel. We zijn op een punt gekomen dat het enkel ng wachten is en dan duren 4-5 weken lang.

  • Reply Milou 8 september 2015 at 12:12

   Oh ik kan de hele dag door eten hoor! Al probeer ik dat natuurlijk niet te doen! Nog eventjes!

  Laat een comment achter