Zwangerschapsupdate – 32 weken zwanger

Zwangerschapsupdate

Bron. Het is weer tijd voor een zwangerschapsupdate. Wat is er allemaal veranderd in de afgelopen twee weken en wat is hetzelfde gebleven? Je leest het vandaag!

Deze update is wat korter dan normaal. Ik heb erover getwijfeld om de update te laten voor wat het was omdat er vrij weinig veranderd is maar het zijn de laatste weekjes dus ik wil het trouw volhouden.

Kwaaltjes

De kwaaltjes zijn weinig veranderd sinds de vorige keer. Ik heb er wel een paar nieuwe kwaaltjes bij gekregen. Ik heb de laatste week ontzettend last van mijn onderbuik. Wat het precies is weet ik eigenlijk niet maar ik gok dat het misschien de eerste indalingspijntjes zijn.

Gezondheid

Met mijn gezondheid is alles gelukkig nog redelijk goed. Tijdens de laatste afspraak kwam de verloskundige er achter dat mijn ijzergehaltes erg laag zijn. Dit kan tijdens de bevalling problemen geven wanneer er een bloeding op zou treden. Dit kan verhoogd worden met de juiste voeding of met staalpillen. Staalpillen hoop ik niet te moeten gebruiken gezien dat weer vertragend werkt op je darmen. En zoals jullie weten, die werken al amper.. Dus ben ik nu met voeding en drankjes aan het proberen mijn ijzer weer omhoog te krijgen.

Bevalling

Zo’n gek idee, de bevalling komt dichterbij, De laatste weken werd ik daar behoorlijk zenuwachtig van. Ik was er een beetje bang van. Nu heb ik eigenlijk wel wat meer rust gevonden en heb ik er alle vertrouwen in dat het allemaal goed zal verlopen. Nog 8 weekjes!

Dat was ‘m weer!

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen!:-)

 

 

 

Follow me on: Facebook/Twitter/Bloglovin/Instagram

Is dit ook wat voor je?

6 comments

 • Reply nicole 5 augustus 2015 at 08:25

  Heel veel succes met je laatste weekjes.
  Wordt wel spannend nu.
  Wij genieten zo lekker mee met jou via je blog.
  Groetjes x

  • Reply Milou 18 augustus 2015 at 15:30

   Dankjewel Nicole! x

 • Reply Bianca 5 augustus 2015 at 10:05

  Eet je al appelstroop op brood?
  Dat is mijn nieuwe zwangerschaps-verslaving en daar zit heel veel ijzer in. ;)

  • Reply Milou 18 augustus 2015 at 15:30

   Ja dat eet ik nu, werkt redelijk geloof ik. Vind het niet heel lekker maar vies kan ik het ook niet noemen.

 • Reply Dina 5 augustus 2015 at 11:46

  Heel leuk om te lezen Milou. Spannend hoor, dat de bevalling nu zo dichtbij komt. Gelukkig heb je de rust weer gevonden.

  • Reply Milou 18 augustus 2015 at 15:31

   Ik kan bijna niet meer wachten!<3

  Laat een comment achter