Kletspraatje: Joeee, hoe gaat ‘ie?

2016

Ik snap dat je denkt: die is van de aardbodem verdwenen. Weg. Foetsie. Maar niets is minder waar. Ik ben namelijk heerlijk aan het genieten van mijn offline leven. Vandaag praat ik je bij én vertel ik je meer over mijn blog.

Genieten met een hoofdletter G!

Tja, wat kan ik zeggen over mijn offline leven. Ik geniet, ik werk, ik leer en ik uhh… GENIET! Ik moet zeggen dat ik door al die drukte absoluut niet ben toegekomen aan het schrijven van blogjes. Maar dat is niet het enige wat me ervan weerhield. Want geloof me, ik heb een aantal keren achter mijn laptop gezeten met een knipperende cursor. En weet je wat? Er kwam helemaal niks… Ik wist niet waar ik over moest schrijven want eerlijk gezegd was er helemaal niets wat ik graag kwijt wilde. Mensen in mijn omgeving vroegen of ik gestopt was maar ik vertelde ze dat ik er gewoon even geen tijd voor had.

Wat ik de laatste tijd wel prettig vond, is dat ik totaal geen druk voelde om te schrijven. Die knipperende cursor heb ik dan ook vaak weg geklikt en omgeruild voor iets waar ik wél mijn aandacht bij kon houden. Het feit dat er geen druk achter mijn artikelen zit is geweldig kan ik je vertellen. Lukt het niet? Dan toch lekker niet!

Sorry, ik ben een geek

Maar het bleef maar door mijn hoofd dwalen. Wat moest ik nu doen. Ik kon me niet voorstellen dat ik nooit meer zin had om te schrijven. De laatste weken drong het ineens tot me door. Het is zó ontzettend simpel. Als ik geen zin heb om te schrijven over mezelf, waarom schrijf ik dan niet over iets anders wat ik leuk vind? En zodra ik het gevoel heb wel iets persoonlijks te willen delen kan dat altijd. Dus zal ik schrijven over iets dat ik al leuk vind sinds ik klein ben. Boeken. Ja, ik weet hoe geeky het klinkt maar ik ben nu eenmaal gek op lezen. En waarom zou ik leuke verhalen en goede boeken niet met jullie delen? Precies, dat moet gewoon gebeuren en dat is wat ik ga doen! No pressure natuurlijk, alles op een tempo wat prettig voelt:-)

Nou ik heb jullie weer even bijgekletst. En hoe is het met jullie?

 

Is dit ook wat voor je?

Geen comments

Laat een comment achter