The Happylist #1

geluksmomentjes

Een categorie die terug van weggeweest is, The Happylist. Na wat zoekwerk zag ik dat het al meer dan twee jaar geleden is dat de laatste Happylist online is gekomen. Toen al vond ik het belangrijk om stil te staan bij geluksmomentjes in het leven. Omdat dat besef de afgelopen jaren alleen nog maar gegroeid is, besloot ik The Happylist terug te brengen op Lou Leeft. Vanaf vandaag zul je maandelijks een artikel kunnen lezen over alles dat mij die maand gelukkig maakte.

Ondertussen is september alweer in volle gang en doe ik de grootste moeite me nog niet over te geven aan de pepernoten die naar me roepen als ik de supermarkt binnen stap. Toch wil ik graag met jullie delen wat mijn geluksmomentjes van afgelopen maand waren!

♥ Ik voelde me deze maand redelijk goed wat betreft mijn zwangerschap. De tijd vliegt ook echt voorbij, het is amper bij te houden.

♥ J. ging voor het eerst slapen in zijn grote bed. Ik vond het erg spannend maar hij doet het redelijk goed. Al wisselen de goede en slechte nachten nog wel af. Hij heeft nu natuurlijk zeeën van ruimte en kan opeens zelf uit bed. Het is dan ook super leuk om zelf het licht aan te kunnen doen…

♥ Ik pakte deze maand officieel mijn blog weer op en tot nu toe kan ik alleen maar zeggen dat ik er geen moment spijt van heb gehad. Het was nog een heel avontuur. Hoe dat zit lees je in een artikel dat ik eerder schreef: Lou Leeft 2.0

♥ Er werd eindelijk een start gemaakt aan de babykamer.

♥ J. ging deze maand ook voor het eerst naar de Peuterspeelzaal. Hoe dat verliep zal ik je in een apart artikel vertellen. Ik verklap alvast dat mama het moeilijker vond dan meneer zelf.

♥ Afgelopen maand kwam het gratis e-book uit dat ik schreef voor mijn coachingspraktijk Liever Hart!

♥ Ik verraste mijn vriend met een weekendje weg om ons vijfjarig (verkerings) jubileum te vieren. We verbleven twee dagen in Den Haag. Daar is de foto van hierboven ook genomen.

Op dit moment hebben we lekker twee weken vakantie. De eerste week zit er al op en de tweede is nu van start gegaan. Nog even allemaal leuke dingen doen voordat we straks weer in onze babybubbel duiken!

Wat maakte jou gelukkig afgelopen maand?

Is dit ook wat voor je?

2 comments

 • Reply Nesrin 16 september 2017 at 22:36

  Ik heb me wel overgegeven aan de peperpoten, dit jaar ging het vrij snel mis hier ;-)

  Fijn dat J. in z’n eigen bed ging slapen en dat dit goed gaat. Mijn zoon heeft best lang in het grote bed geslapen en heel soms doet hij het nog snap dat de stap naar eigen bed dan een happy moment is ;-)

  • Reply Milou 18 september 2017 at 14:14

   Ik heb me ook gewonnen gegeven hoor. Het is zo lekker he?!… Het was wel echt eventjes wennen dat ‘grote jongensbed’ gelukkig gaat het inmiddels goed!

  Laat een comment achter