The Happy List #2

Er is weer een maand voorbij en dús is het weer tijd voor een nieuw Happy List! Voor de oplettende lezers, er zat een maandje extra tussen. Waarom? Ik had nogal wat problemen met WordPress die helaas niet zo 1,2,3 opgelost waren. Inmiddels is dat gelukkig wel het geval en ben ik weer vrolijk aan het bloggen!

Ondertussen zijn de allerlaatste weken van mijn zwangerschap aangebroken en zijn er genoeg mooie dingen om dankbaar voor te zijn! Ik deel ze graag met je.

♥ Een fijne boswandeling op zondagochtend met mijn gezin. Ik vind het zo fijn om lekker met z’n drieën te gaan naar het bos te gaan en te zien hoe J. van alles ontdekt!

♥ We vierden J. zijn tweede verjaardag. Meneer is officieel een peuter en leert elke dag weer nieuwe dingen. Hij wordt zo groot!

♥ PEPERNOTEN! Schreef ik in de vorige Happy List nog dat ik ze kon weerstaan, ben ik nu volledig gezwicht. Het is toch gewoon te lekker. Mijn favoriet? Gewoon de vertrouwde chocolade kruidnoten. Love it!

♥ J. ging voor het eerst naar het KDV. Hiervoor ging hij altijd naar een gastouder maar nadat zij aangaf er in 2018 mee te stoppen, besloten we maar meteen te schakelen. J. vindt het geweldig op het KDV en wil nooit mee naar huis. Pfoe, hele opluchting voor mama:-)

♥ Het geboortekaartje van de baby is helemaal goedgekeurd!

♥ Alles staat helemaal klaar voor de baby, we are ready for you!

♥ Hoewel ik had bedacht geen verlof te nemen en door te werken tot de eerste wee zich aandienden, ben ik daar na een gesprek met de vk toch vanaf gestapt. Ik doe het nu dus een stuk rustiger aan en heb mijn verlof opgenomen. Ik moet eerlijk zeggen dat het me goed bevalt!

Zoals ik al zei, de laatste weken zijn aangebroken, dat betekent ook dat mijn weken uit niet veel meer bestaan dan werken en mijn gezin. Nog even en dan zijn we gewoon met z’n vieren. Zo spannend!

Wat maakte jou gelukkig afgelopen maand?

Is dit ook wat voor je?

1 comment

  • Reply Nienke 16 december 2017 at 17:09

    Wat een hoop leuke dingen hebben jullie gedaan de afgelopen maand. En je hebt nog een heel leuk vooruitzicht met een nieuwe kleine in huis straks.

  • Laat een comment achter