Download mijn gratis e-book!

Als je me wat langer volgt, weet je dat ik een hele tijd geleden besloot om een carrière switch te maken. Ik was niet gelukkig in de branche waarin ik werkte en gooide het roer om (lees er hier meer over). Inmiddels heb ik een studie afgerond en ben ik werkzaam als Kinder-, en jongerencoach en persoonlijke coach én schreef ik een e-book dat je gratis kunt downloaden!

Als kinder- en jongerencoach met mijn eigen praktijk help ik kinderen, jongeren en hun ouders bij problemen waar zij in het dagelijkse leven tegenaan lopen. Denk hierbij bijvoorbeeld het vergroten van zelfvertrouwen, meer voor jezelf opkomen, pesten, boos zijn, overprikkeling etc. We gaan dan op een speelse manier aan de slag om vanuit de kracht van het kind weer stralend door het leven te gaan. Ontzettend leuk en dankbaar werk omdat kinderen er vaak niet bij stil staan hoe sterk ze zijn en hoe een groot verschil ze zelf kunnen maken.

Durf te dromen!

Naast deze vorm van coaching, coach ik volwassenen als persoonlijke coach. Ook hierbij ga ik altijd uit van de kracht van deze personen. Wil je iets veranderen? Dan begint dat bij jezelf. Ik help mensen bij het bereiken van meer rust en balans in het dagelijks leven maar ook het nastreven van een positieve mindset en het leven van hun droomleven. Ook deze vorm van coaching vind ik super leuk om te doen omdat het zo tof is om te zien hoe een volwassen iemand weer durft te gaan dromen na een aantal coachsessies, en deze dromen omzet ik actie (want daar doen we het natuurlijk voor!).

Gratis e-book download

Misschien herken je het wel. Je rent en vliegt de hele dag van de ene naar de andere verplichting en vind soms dat er te weinig uren in een dag zitten. Je voelt je opgebrand en wil wat meer rust, tijd voor jezelf creëren. Op het gebied van persoonlijke coaching heb ik een e-book geschreven vol leuke tips en tricks om meer rust en balans te ervaren in het dagelijks leven. En het leukste van alles is dat het helemaal GRATIS te downloaden is.

Mocht je denken, dat wil ik! Dan kun je het e-book via deze link downloaden.

Laat me vooral weten wat je ervan vindt!

Is dit ook wat voor je?

Geen comments

Laat een comment achter