Over

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de ‘over’ pagina. Jij bent dus net zo nieuwsgierig als ik? Altijd even de ‘over’ pagina checken op een blog. Je bent van harte welkom!

Mijn blog

Mijn naam is Milou, ik ben 25 jaar oud en besloot in de zomer van 2014 dat ik eindelijk wat met mijn liefde voor schrijven wilde gaan doen. Ik hakte de knoop door en startte mijn blog. Op 4 september 2014 kwam mijn eerste artikel online. Wat begon als een experiment is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige persoonlijke blog waarmee ik mijn lezers wil inspireren op het gebied van moederschap, leuke boeken en lifestyle. Elke dag probeer ik mijn mooiste leven te leven en hoop hiermee mijn lezers te inspireren hun dromen na te jagen.

Over mij

Ik groeide op in een kleine stad aan de rand van Brabant. Na mijn studiejaren in Tilburg te hebben doorgebracht keerde ik weer terug naar mijn geboorteplaats waar ik woon met mijn vriend en onze zoontjes (2 & 0). Naast mijn blog werk ik als Kinder-, jongeren & life coach met mijn eigen praktijk Liever Hart.

Een paar weetjes over mij:

  • Enthousiast, creatief en een tikkeltje eigenwijs
  • Passie voor schrijven
  • Geniet van de geur van nieuwe boeken
  • Begint de dag met koffie
  • HBO gediplomeerd Communicatieadviseur
  • Gediplomeerd Kindercoach
  • Founder Liever Hart

Met mijn site blog probeer ik een aantal waarden na te streven waar ik jullie graag van op de hoogte stel.

* Ik probeer te zorgen voor artikelen die prettig lezen en vrij zijn van fouten of onduidelijkheden. Mocht je onverhoopt toch iets tegenkomen, laat het me vooral weten.

* Met mijn blog hoop ik je te entertainen en te inspireren, je een stukje ontspanning te kunnen bieden.

* Ik probeer drie keer per week, op vaste tijdstippen (maandag, woensdag, vrijdag) minstens 1 artikel te posten. Toch kan het voorkomen dat ik, door het drukke gezinsleven en met mijn onderneming, hier niet altijd aan kan voldoen. Gelukkig staat er genoeg oudere artikelen online!

* Tips en ideeën zijn altijd welkom.

* Transparantie: misschien wel de meest belangrijke waarde binnen mijn blog. Ik zal het altijd netjes aangeven wanneer ik producten gratis heb ontvangen of ben betaald voor een artikel.

 

 

 • Willemijn 29 september 2014 at 15:35

  Ik ga je blog volgen! Ik hou enorm van positieve mensen, die maken de wereld een stukje leuker!:)