Een baby?!

Moeder

Leuke clickbait titel dit he?! Waarschijnlijk weten jullie wel dat wij een zoontje hebben die inmiddels alweer bijna twee jaar wordt (stop de tijd!) Vandaag vertel ik je meer over mijn gezin!

Zal ik maar gewoon met de deur in huis vallen? WIJ KRIJGEN EEN BABY! We zijn super blij om weer een kindje te mogen krijgen en kijken er dan ook ontzettend naar uit! Nu heb je eerder kunnen lezen dat mijn blog een tijd stil lag en wat de reden daarvoor was (als je het terug wilt lezen kan dat hier), maar met dit nieuwe hoofdstuk wat betreft mijn blog is het toch wel erg leuk om dit te kunnen delen.

J. wordt grote broer!

Hoewel J. er zelf nog niet zoveel van meekrijgt, vinden wij het natuurlijk super dat hij straks grote broer gaat worden. Vanaf het moment dat ik wist dat ik weer zwanger was van een wondertje begon het fantaseren. Hoe zal het strakjes zijn met twee kinderen? Hoe zal J. het vinden om grote broer te zijn? Hoe zal het gaan met het verdelen van aandacht straks? Lijkt de baby op zijn grote broer? Kortom, genoeg vragen maar bovenal heel veel blijdschap dat we dit nog een keer mee mogen maken!

Hoe ver ben ik?

Zoals je hebt kunnen lezen heb ik mijn blog een hele tijd on hold gezet. Zodra ik wist dat ik zwanger was wilde ik dat natuurlijk het liefst met de wereld delen. Toch besloot ik dat niet te doen. Niet via mijn blog, niet via social media. Ik had er simpelweg de behoefte niet aan. De belangrijkste mensen in onze omgeving wisten het. En dat was voor ons genoeg. Met het besluit mijn blog nieuw leven in te blazen begon het toch wel te kriebelen ook mijn zwangerschap met jullie te delen. Ik schrijf tenslotte over mijn interesses en mommy onderwerpen zijn daar een onderdeel van. Goed, nu de belangrijkste vraag: hoe ver ben ik in mijn zwangerschap? Ik ben al een heel eind op weg. Op het moment dat ik dit schrijf ben ik al 26 weken zwanger en ga ik bijna het laatste trimester in. De komende weken zal ik wat meer delen over mijn zwangerschap en jullie helemaal bijpraten!

Is dit ook wat voor je?

2 comments

  • Reply Cindy 29 augustus 2017 at 20:06

    Oooh wauw, zover al! Gefeliciteerd! Wat onwijs leuk!

    • Reply Milou 29 augustus 2017 at 20:39

      Ja al een heel eind he?! Dank je wel:-)

    Laat een comment achter