Spam je blog!

Nu ik weer actief aan het schrijven ben op mijn blog, lees ik ook elke dag de artikelen van mijn collega bloggers. Het is alsof ik ineens weer besef hoeveel tijd en moeite er vaak in een artikel gestoken wordt. Het is niet even snel een artikeltje in elkaar flansen maar echt de tijd nemen. De tijd nemen om een onderwerp te kiezen, hier informatie over verzamelen, en het goed en krachtig te verwoorden. Elk woord wordt met zorg uitgekozen. Dat is ook iets wat ik juist leuk vind aan het lezen van blogs!

Omdat ik op dit moment alleen een klein, vertrouwd lijstje blogs volg ben ik op zoek naar nieuw leesvoer. Ik vind het altijd super leuk om nieuwe blogs te ontdekken en voeg er graag een aantal aan mijn dagelijkse rondje toe! Daarom mag je vandaag je blog spammen!

Regels:

 • Vertel wie je bent en waar je over blogt.
 • Noem één andere blog die je zelf ook graag leest!
 • Ontdek nieuwe blogs!

Is dit ook wat voor je?

22 comments

 • Reply Saskia 5 november 2017 at 08:48

  Ik ben Saskia, woonachtig in Maastricht en heb een zgn persoonlijk blog op http://saskiadenkers.nl
  Na een jaartje er tussen uit te zijn geweest weer ongeveer drie maanden lekker aan het bloggen. Op een nieuwe domein/andere naam.
  Ik ken jou blog nog wel, had ik ooit ook in mijn leesrondje staan, maar snel weer eens toevoegen hoor.

  Verder lees ik veel blogs zoals de mijne, de zgn personal blogs, personlijke (reis) verhalen met mooie foto’s vind ik heerlijk bij een kop thee.

 • Reply Joyce 5 november 2017 at 09:25

  Wat leuk! Ik heb een persoonlijk lifestyle blog over leven met een chronische ziekte, gelukkig zijn en creatieviteit…

  http://Www.enjoycelife.nl

 • Reply Marla 5 november 2017 at 09:40

  Hoi Milou,

  misschien vind je mijn website wel leuk om te lezen. Ik schrijf artikelen over spiritualiteit en zelfontwikkeling. Mijn naam is Marla, ik ben 32 jaar en ik woon samen met mijn vriend en twee katten. Spiritualiteit neemt een hele grote plek in mijn leven.
  Vroeger was ik heel erg fan van fit en health blogs. Maar daar ben ik een beetje van afgestapt. De enige die ik nog wel volg is http://www.fitbeauty.nl omdat de schrijfster veel dieper in gaat op dingen dan andere health blogs.

  • Reply Teni 7 november 2017 at 09:24

   Aaaahhh Marla!!! Wat ontzettend lief dat je dit zegt!
   Een andere lezeres wees me hierop en ik ben zo blij verrast. Dankjewel :)

   En Milou, keep up the good work met je mooi blog en dit artikel! Heel leuk om de ruimte te geven voor anderen die hun blog even kunnen promoten.

   Liefs!
   Teni

 • Reply Rinette - GeldVoorNop 5 november 2017 at 10:03

  Hoi Milou! Ik ben Rinette en ik blog over besparen op geldvoornop.nl. Ik vind het leuk om met weinig geld toch veel te kunnen doen! Een andere blog die ik graag lees is huisvlijt. Een blog over allerlei dingen uit het huishouden. Wat is jouw favoriete blog?

 • Reply Carmen 5 november 2017 at 10:06

  Wat leuk! Ik ben Carmen, en ik blog over mijn lifestyle en persoonlijke problemen en topprestaties! Maar op dit moment zitten we vol op in de kerst! Ik lees graag de blogs van froukje http://www.my360turn.nl en zelf blog ik op http://www.lifeandblog.nl

  Groetjes! 👋🏻

 • Reply Fobe Knockaert 5 november 2017 at 10:18

  Hey, Ik ben Fobe Knockaert. Ik blog regelmatig op http://www.girlline.be over beauty, fashion en lifestyle. Daarnaast heb ik ook een bloggers magazine voor en door bloggers waar ik ook vanaf afgelopen woensdag elke week op post (www.blgr.be / http://www.blgr.nl). Ik lees het liefst cynthia.nl / ellenismyname.be en younique.nl

 • Reply Anniek 5 november 2017 at 10:34

  Altijd leuk, spam je blog. En zo kom ik op jouw site, want ik kende je (blog) nog niet. Ik blog op minimixtape.nl over design voor kids en maak elke week een gratis printable. Wat ik zelf lees is vrij random en wat ik in mijn fb-overzicht tegenkom, maar ik heb laatst hard gelachen om een blog van LisetteSchrijft en kom ook regelmatig terug bij MizFlurry.

 • Reply Merel 5 november 2017 at 11:27

  Hoi ik ben Merel en ik blog eigenlijk over alles wat mij bezig houd op http://www.missclumsy.com.
  Mijn vriend woont in Parijs en ik bezoek hem gemiddeld 1 keer per maand dus dat is iets waar ik veel over schrijf.

  Zelf lees ik graag de blogs van Serena op http://www.beautylab.nl/
  Ik ga nu zeker ook jouw blog in de gaten houden,

 • Reply Millie Boon 5 november 2017 at 13:13

  Millieballon en ik ben sinds begin dit jaar actief geworden via Yoors.
  Leuk om het bloggen gratis uit te proberen. Het kost inderdaad veel tijd om wat leuks op papier/scherm te zetten.
  Ik blog over kleine dingen die ik tegen kom, zoals Doodlestones en haakwerkjes in het bos.
  Daarnaast vind ik het leuk om knutsel ideeen uit te werken.

 • Reply Jana 5 november 2017 at 13:14

  Leuk geschreven!

 • Reply Femke 5 november 2017 at 13:46

  Wat leuk zeg! Ik ben de eigenaresse van http://www.onlineopvoeden.nl: een blog over het opvoeden en opgroeien van (jonge) kinderen. Dat doe ik nu sinds 6 maanden en dat bevalt super goed. Al helemaal nu ik een jaar lang de wereld over reis. Over mijn reis zie je meer op mijn Instagram: http://www.instagram.com/online_opvoeden.
  Ik word zelf altijd erg blij van de blog Loedermoeder!

 • Reply Heleen Verhoef 5 november 2017 at 13:51

  Hoi Milou,
  Dat is een leuk initiatief zeg!

  Ik ben Heleen en blog in geuren en kleuren en vooral heel eerlijk over mijn leven nadat ik uit elkaar ben gegaan met de vader van mijn dochter. Heel verdrietig, maar along the way gebeuren er ook hele mooie dingen. Dus dat!

  Je kunt mijn verhalen lezen op:
  http://www.heleenverhoef.nl

  Een andere blog die ik erg graag lees, verhalen te vinden op:
  http://clubvanrelaxtemoeders.nl/

  Heerlijk leesvoer met een knipoog die ik zo af en toe wel even kan gebruiken als (alleenstaande) mama zijnde. Ik ben benieuwd welke blogs ik hierdoor nog meer ga ontdekken…

  Liefs en succes weer met het oppakken van je blog Milou!

 • Reply Evelyne 5 november 2017 at 13:58

  Ik ben Evelyne en blog samen met mijn vriendin op http://acupofstoriessite.wordpress.com waar we over schrijven over onze passies en ook andere bloggers graag hun verhaal laten vertellen. Een andere blog die ik graag lees is die van hostesarah.be, zij schrijft over haar reizen.

 • Reply Davina 5 november 2017 at 18:36

  Hey Milou! Leuke actie! Ik ben alvast aan het grasduinen geweest in de vorige reacties! Altijd fijn om nieuwe blogs te ontdekken! Ikzelf heb een reisblog op http://www.latchodrom.me . Momenteel woon ik in Amerika, vlakbij New York City. De laatste tijd zijn er dus vooral expat-verhalen vanuit de VS, maar ook andere plekjes komen aan bod! Zelf lees ik graag lifestyleblogs of andere reisblogs. Zo vind ik http://www.travelchecker.be een erg fijne blog om te lezen. Een leuk reiskoppel met vaak prachtige reisfoto’s! Hun instagram is dan ook de moeite :)

 • Reply Eva 5 november 2017 at 23:31

  Wat leuk! Ik ben Eva, 34 jaar en ik blog op http://www.missdudeblogging.nl over vanalles. Persoonlijke dingen, mijn gezin, lifestyke en af en toe beauty. Ik lees zelf graag de blogs op mamsatwork!

 • Reply Charlotte 6 november 2017 at 00:15

  Hey! Ik ben Charlotte, een hiker en huismus. (Kan dat tegelijk? Ja dat kan.) Op http://www.cherrycharlie.nl schrijf ik over slow living, wat erop neerkomt dat je bij mij vooral eenvoudige DIY’s, good food, mooie boeken en outdoor artikelen vindt.

  Een blog die ik graag bezoek is http://www.aclotheshorse.com – ook al heb ik verder helemaal niks met fashionblogs, haar stijl trekt me ontzettend aan: quirky, nostalgisch, en haar foto’s zijn adembenemend sprookjesachtig. Vooral in het najaar en rond de kerst!

 • Reply Marguerita 6 november 2017 at 08:14

  Leuk dat we mogen spammen! Ik post dagelijks een nieuw artikel op mijn mama lifestyle blog, waar je veel ervaringen en reviews kunt lezen. Eentje met heel veel foto’s is bijvoorbeeld mijn verslag van de Kreadoe https://marstyle.nl/ zou leuk zijn als je een kijkje neemt. Ik volg zelf ontzettend veel blogs, maar een erg leuke rubriek vind ik Lees mee van Lotus Writings waar ze de artikelen van andere blogs deelt die haar die week hebben geraakt.

 • Reply Lianne 6 november 2017 at 11:15

  Leuk! Ik ben van De Zoetekauw, een zoete blog met veel lekkere recepten (www.de-zoetekauw). De blog van Eef Kookt Zo vind ik erg leuk. Leuke verhalen en heerlijke recepten. :)

 • Reply Inez 7 november 2017 at 21:32

  Ik ben Inez en blog op afloralsunset.blogspot.be over vanalles en nog wat (de laatste tijd veel over eten). Hoewel ik eigenlijk weinig met fashion heb (behalve dan dat ik heel graag kleren koop), vind ik de blog van Merel (crvy.nl) heel leuk om lezen. Helaas is het alweer even geleden dat ze een blogpost schreef.

 • Reply Mevrouw Marloes 9 november 2017 at 20:56

  Hoi Milou! Ik ben Marloes en ik blog sinds 1,5 maand op http://www.mevrouwmarloes.nl . Naast dat ik studeer (lerarenopleiding Nederlands) wilde ik weer iets creatiefs gaan doen. Ik heb al eens eerder wat geblogd en mijn moeder vroeg mij waarom ik dat anders niet weer zou gaan doen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik schrijf over van alles en nog wat (met standaard een theevraag en een kookzondag), want ik wilde me niet per se aan een niche vasthouden. Dan zou ik me wat beperkt voelen in het schrijven. Ik vind veel blogs leuk om te lezen, maar als ik moet kiezen dan denk ik de blog van Jennie (from the blog). Zijn heeft altijd zulke mooie foto’s en laat altijd heel leuke eettentjes in Rotterdam zien.

 • Laat een comment achter