Leestip: Master your mindset – Michael Pilarczyk

Michael Pilarzcyk

Sinds een jaar ben ik actief aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. Ik volg online programma’s, workshops en lees allerlei boeken over persoonlijke ontwikkeling en het leven van je droomleven. Waarom ik dat zo belangrijk vind? Als het aan mij ligt, haalt iedereen alles uit het leven wat erin zit. Je kunt je leven ‘wel prima’ vinden maar eigenlijk moet je elke dag met een hele grote glimlach opstaan. Goed, niemand is élke dag vrolijk maar ik vind dat we het aan onszelf verplicht zijn om ons leven zo mooi mogelijk te maken. En ja, dat geluk kun je voor een groot deel zelf creëren!

Vandaag heb ik een hele fijne leestip waar ik zelf veel aan heb gehad. Master your Mindset van Michael Pilarzcyk. Na heel wat successen, en minder succesvolle gebeurtenissen, is Michael vastbesloten om zich te verdiepen in het hoe en waarom. Waarom zijn sommige mensen succesvol en anderen niet? Een boek over het leven van je mooiste leven.

Dit boek gaat over levensvragen. Waarom doe je wat je doet? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat wil je écht? Geluk, geld of persoonlijke groei? Meer tijd voor jezelf en doen wat je werkelijk wilt? Hoe geef je meer betekenis aan wie je bent en wat je doet?

Succes is geen toeval. Dit boek bevat de strategie van Michael voor een succesvol en gelukkig persoonlijk, zakelijk en spiritueel leven. Verander je denkwijze en je bestaan zal veranderen. Ontdek je mogelijkheden, maak je dromen waar en haal het beste uit jezelf.

Een gezonde dosis zelfspot

Michael neemt je mee in de wereld van positief denken door middel van zijn eigen levenservaring, iets wat heel prettig is om te lezen. Het boek bevat ervaringen, fijne tips en een complete strategie voor een succesvol en gelukkig leven. De gezonde dosis zelfspot maakt het down to earth en lekker nuchter. Je kunt wel horen dat ik een enorme fan ben van het boek. Het staat in mijn top drie favorieten boeken over zelfontwikkeling. Nog helemaal aan het begin van je reis? Des te beter, dit boek is een fijne start op weg naar het leven van je droomleven!

Is dit ook wat voor je?

4 comments

 • Reply Rebecca 6 september 2017 at 11:32

  Milou je wilt niet weten hoe goed dit artikel mij uitkomt. Ik heb gister dus voor het eerst yoga gedaan en ben helemaal overstag dat ik nu meer wil richten op mindset en mindfullness. Ik wil zelfs naar een mindfullnesscoach en wil me ook meer verdiepen in deze ‘dingen’. Gister had ik het erover met een vriendin dat ik boeken wilde proberen, maar eenmaal op bol werd ik overspoelt met titels. Ik had geen idee waar ik moest beginnen en dacht oké, dit word me te veel. Nu ik dit lees weet ik zeker dat ik de eerste titel zojuist heb gevonden hihi

  • Reply Milou 6 september 2017 at 13:54

   Oh wat maak je mij blij met je reactie!:-) Dit boek is vooral erg fijn om uit te zoeken ‘wat je wilt met je leven’. Klinkt dramatischer dan het is natuurlijk maar het helpt je heel goed op weg. Als je vragen hebt, stel ze gerust. Ik help graag!

 • Reply Noelle 8 september 2017 at 16:45

  Volgens mij is het wetenschappelijk bewezen dat geluk ook grotendeels genetisch bepaald wordt – en door je omstandigheden. Die omstandigheden kun je soms veranderen, soms niet.

  • Reply Milou 9 september 2017 at 13:26

   Natuurlijk kun je niet alle omstandigheden bepalen maar ik geloof er wel in dat je zelf in de hand hebt hoe je met situaties omgaat. En dat je ze zo, in een ‘nog zo positief’ mogelijk daglicht kunt bekijken. Geluk hangt niet alleen maar samen van omstandigheden en wetenschap maar zit ook een stuk in mindset in mijn optiek.

  Laat een comment achter