Fashionable Zwanger

positiejurken Esprit

Dat shoppen een van mijn favoriete hobby’s is, is geen geheim. Tegenwoordig shop ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor die kleine man in mijn buik struin ik graag alle winkels af! Toch moet ik ook voor mezelf regelmatig wat nieuwe dingetjes aanschaffen (lees: ik pas steeds minder).

Zomerbruiloft

Met de zomer in het vooruitzicht is het wel zo prettig om fijne kleding aan te kunnen. Gezien mijn buik alleen maar dikker wordt lijkt het me prettig om in de zomer jurkjes te dragen. Jurkjes knellen niet bij je buik én zijn vaak lekker luchtig.

Er zijn jaren voorbij gegaan dat ik geen bruiloft had van vrienden of kennissen waar ik aanwezig moest zijn. Uitgerekend deze zomer zijn wij zo ongeveer elke maand te vinden op een bruiloft. Tijdens de bruiloft die we afgelopen mei hadden paste ik nog precies in mijn eigen jurk maar voor de bruiloften die deze zomer nog op de planning staan moet ik toch echt overstappen naar een positiejurk.

Positiekleding saai

“Positiekleding is saai en oubollig.”

Ik denk dat we deze zin allemaal wel eens van iemand hebben gehoord maar geloof me, er is genoeg leuks te vinden. Ik ging op zoek naar wat leuke positiejurken die ik deze zomer kan dragen. Na wat rond zoeken op internet kwam ik terecht bij Esprit. Wat hebben ze haar leuke positiekleding! Ik zette een aantal leuke jurken voor jullie op een rijtje.

Esprit

Soepele jurk met wikkeleffect

Dit is zeker een jurkje dat ik ook aan zou doen als ik niet zwanger was. Het is een eenvoudig en chique jurkje met een knallend kleurtje. Deze zou wel eens in mijn kast kunnen hangen binnenkort! De jurk kost € 79,99.

Esprit

Soepele Shirtdress

Dit jurkje is misschien iets minder geschikt voor een bruiloft maar ik vind hem wel mega tof! Ik ben echt een streepjes fan, alles met streepjes vind ik leuk! De rode ceintuur springt er uit, wat een leuk detail is. Ik zou dit jurkje zeker van de zomer dragen! Dit jurkje kost € 79,99.

Esprit

Stretchjurk met kanten details

Ik vind vooral het kleurtje tof! Het kant aan de bovenkant maakt het jurkje een beetje speels en de ceintuur boven de buik laat je zwangerschapsbuikje mooi uitkomen. Laten we het belangrijkste niet vergeten, er zit stretch in! Een super leuk hip jurkje dat eigenlijk niet anders kan dan heerlijk zitten. De stretchjurk kost € 69,99.

Esprit

Feestelijke jurk, geheel van kant

Wit dragen als gast op een bruiloft is natuurlijk not done, maar dit jurkje is wel heel gaaf! Luchtig én fashionable om aan te doen wanneer je een dagje op stap gaat of voor een ander feestje natuurlijk! De kanten jurk hangt in je kast voor €149,99.

Genoeg leuks te vinden dus en zeker niet oubollig! En ohja, het roze jurkje is onderweg naar mij, oepsie!

 

Wat vinden jullie van deze jurken? En van positiekleding in het algemeen?

 

 

Follow me on: Facebook/Twitter/Bloglovin/Instagram

Is dit ook wat voor je?

8 comments

 • Reply Esther 21 juni 2015 at 08:14

  Ik kom soms zulke leuke positiekleding tegen op H&M, dat ik baal dat ze het niet in de normale collectie hebben, haha! Leuke jurkjes heb je uitgezocht :-)

  • Reply Milou 21 juni 2015 at 16:45

   Ik moet zeggen, voor ik zwanger was dacht ik altijd dat positiekleding echt heel stoffig was maar er is inderdaad genoeg leuks te vinden! Dankjewel:-)

 • Reply Monique | WritingMonique 21 juni 2015 at 08:50

  Wat een mooie jurken. De witte jurk gemaakt van kant vind ik echt prachtig!

  • Reply Milou 21 juni 2015 at 16:46

   Ik vind ze ook stuk voor stuk fantastisch!

 • Reply priscilla 21 juni 2015 at 10:51

  Kijk, hier heb ik nou wat aan!! Al vind ik de prijzen wel heel erg hoog…

  • Reply Milou 21 juni 2015 at 16:47

   Zijn ze niet tof?! Het is inderdaad wel wat aan de hoge kant. Al moet ik zeggen dat ik het er voor een bruiloft al snel voor over heb! haha

 • Reply saskia 21 juni 2015 at 21:48

  Het witte jurkje vind ik onwijs leuk! Zelf vond ik het zo lastig om leuke positiekleding te vinden. De hele leuke dingen waren vaak erg duur.

  • Reply Milou 22 juni 2015 at 14:41

   Daar ben ik het zeker mee eens, leuke dingen zijn vaak wat duurder en je bent natuurlijk niet altijd zwanger. Dus je kunt het maar een beperkte tijd dragen. Over het algemeen koop ik ook geen dure items. Maar net als voor een bruiloft wil ik toch wel iets moois aan en dan heb ik het er sneller voor over!

  Laat een comment achter