Esprit Wishlist

Esprit

Het is deze maand rustig geweest maar mijn online shopverslaving gaat vrolijk door. Heb ik vorige week netjes niets gekocht, deze week liggen de lijstjes van wat ik wil hebben alweer klaar. Vandaag wil ik jullie meenemen naar een merk dat ik tegenwoordig toch wel heel leuk vind. Lees je mee?

Nu ik werk, vind ik shoppen nóg leuker. Ik hoef niet altijd meer afwegingen te maken. Vind ik iets leuk maar twijfel ik? Ach, ik neem het gewoon mee! Kortom ik vind shoppen, en dan vooral online shoppen onwijs genieten. Kocht ik laatst zo ongeveer HEMA leeg. was het nu de beurt aan een kleding webshop.

Nu heb ik de webshop van Esprit ontdekt, wat een leuke items hebben ze daar! Ik heb een aantal leuke items op een rij gezet voor jullie vandaag.

Trui Esprit

Gemêleerd printed Sweatshirt

Een super leuke trui voor deze winter. Ik vind dit soort truien heerlijk. Je kunt ze zo dragen of met een spijkerblousje eronder, dat vind ik altijd erg leuk staan! Je hebt ‘m voor €49,99.

schoenen Esprit

Suède booties met blokhak

Wat dacht je van deze super mooie suède booties? Ik was op zoek naar zulk soort laarsjes en dit zijn echt de perfecte suède laarsjes. Precies de goede hoogte en kleur. Deze booties zijn €89,99

jurk Esprit

Godetjurk

Dit jurkje is zó leuk. Perfect voor de feestdagen en om gewoon te dragen. Ik vind peplum ontzettend leuk. Het is wel wennen als je het aan hebt maar vooral bij jurkjes vind ik het altijd mooi staan. Het jurkje kost €69,99

etui Esprit

Het Etui

Een etui is handig. Een portemonnee waar je telefoon etc. in past. Ik heb ‘m zelf nog niet maar deze vind ik echt schattig met die sterretjes. Het is een leren etui waar je je telefoon, pasjes en briefgeld goed in kwijt kunt. Los geld is wat onhandiger omdat er geen ritsvakje in zit. De etui kost €59,99

Er staan nog veel meer leuke items op Esprit.nl. Ik kon het weer niet laten dus ik heb wat leuks besteld. Ik zou zeker een kijkje gaan nemen op de website.

 

Wat vinden jullie van deze items?

 

 

Follow me on: Facebook/Twitter/Bloglovin/Instagram

Is dit ook wat voor je?

11 comments

 • Reply Lonneke 27 november 2014 at 07:23

  Leuke wishlist van Esprit, vooral het jurkje en de enkel laarsjes vind ik mooi.

 • Reply Simone 27 november 2014 at 09:02

  Oeh wat leuk allemaal! De laarsjes ga ik echt onthouden want ze zijn inderdaad perfect:)

 • Reply Rosa 27 november 2014 at 09:44

  Dat jurkje is leuk! Met die lage heuplijn!

 • Reply renee 27 november 2014 at 13:35

  Wat een fijne wishlist, die schoenen wauw! Alles is zo leuk!

 • Reply Michaela 27 november 2014 at 15:50

  Super leuk jurkje!

 • Reply Northflix 27 november 2014 at 18:04

  Die sweater ziet er fijn uit!

 • Reply Esra 27 november 2014 at 18:42

  Leuke items! X

 • Reply Anouk 27 november 2014 at 19:18

  Wat een mooie wishlist! Vind de sweater erg leuk!

 • Reply Tessa 27 november 2014 at 20:48

  Die laarsjes zijn echt heel leuk! Ik ben ook blij dat ik een baan heb, ik merk vaak dat vriendinnen zonder baan geen geld hebben voor leuke dingen doen. Dan is het toch jammer als je steeds nee moet zeggen.

 • Reply Withlovefroms 1 december 2014 at 15:42

  Wat een mooie etui! <3

 • Reply Evelien 15 december 2014 at 11:44

  Leuke wishlist. Het jurkje en de laarsjes zijn mijn favoriet!

 • Laat een comment achter