Contact

Contact opnemen?

Wil je vragen stellen over artikelen of over de categorieën waarover ik schrijf? Of wil je een vraag stellen over mij of over mijn site. Dat mag natuurlijk altijd! Stuur een mailtje naar milou@louleeft.nl en ik zal proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook ideeën en opmerkingen zijn natuurlijk van harte welkom!

Pers, bedrijven en merken

Geïnteresseerd in een samenwerking? Dan kunt u contact met me opnemen zodat we eventueel de mogelijkheden door kunnen spreken. U kunt uw mailtje sturen naar milou@louleeft.nl

Wanneer ik een samenwerking aanga vind ik het belangrijk om te zorgen dat dit ook echt bij mij en mijn blog past. Ik wil graag eerlijk en transparant blijven tegenover mijn lezers en zal altijd mijn eerlijke mening over producten geven. Ook zal in gesponsorde artikelen vermeld worden dat het om een gesponsord artikel gaat.

Disclaimer

Alle foto’s en content die gepubliceerd worden op deze blog zijn gemaakt door mijzelf, tenzij anders wordt aangegeven. Bronnen worden altijd duidelijk aangegeven. Kom je iets tegen wat van jou is of herken je iets en staat er geen bron bij? Laat het me weten dan verander ik het meteen!