Nieuw in mijn boekenkast – april 2017

Elke maand zal ik jullie op de hoogte houden van de boeken die ik heb gekocht of ontvangen. Aangezien er weer een maand voorbij is laat ik het jullie zien. Deze boeken heb ik de gelopen tijd aan mijn (alsmaar groeiende) boekenkast toegevoegd.

Genieten in de boekenwinkel

Op de laatste dag van april dook ik nog even mijn favoriete boekenwinkel in om een aantal nieuwe boeken te kopen. Het waren er niet veel maar ik besloot onlangs dat ik koste wat het kost eerst alle boeken in mijn boekenkast gelezen moest hebben. Nu dat zover is mocht ik van mezelf weer nieuwe boeken kopen. Of nou ja, nieuw..

Verboden vruchten – Jojo Moyes

Het meisje in de trein – Paula Hawkins

De waarheid over de zaak Harry Quebert – Joël Dicker

Een tijd geleden heb ik een abonnement gehad op Storytel omdat ik graag wilde proberen of het iets voor mij was. Ik heb toen onder andere Het meisje in de trein geluisterd. Eigenlijk heb ik het verhaal dus al gehoord maar ik wilde het boek graag hebben en toch het verhaal nog zelf lezen. Het boek van Jojo Moyes kocht ik omdat ik ontzettend fan ben van haar. Ik vind haar schrijfstijl heel fijn en kan me goed inleven in de verhalen. Het derde en laatste boek,….., kocht ik op aanraden van de eigenaar van de boekenwinkel, ik ben er dan ook erg benieuwd naar!

Heb jij nog boeken gekregen of gekocht de afgelopen maand?

Is dit ook wat voor je?

Geen comments

Laat een comment achter