Hair Wonder hairmask

Zoals jullie op foto’s misschien wel hebben gezien, ik heb krullen. Hoewel ik vroeger liever stijl haar had ben ik tegenwoordig ontzettend blij met mijn krullen. Ik heb ontzettend dun haar, wanneer ik ga douchen blijft er nog maar een zielig plukje haar over van mijn bos met krullen. Altijd wanneer ik mensen dat vertel geloven ze me niet. Daarom ben ik mijn krullen eeuwig dankbaar, ze verhullen mijn super dun en fijn haar.

Droog haar

Omdat krullen betekent dat mijn haar van nature droog is moet er zo nu en dan een verzorgend maskertje in. Ik doe dit eigenlijk pas sinds de laatste maanden want ik vond het altijd onzin maar ik heb besloten om mijn haar te laten groeien dus wat moet dat moet.

Omdat ik geen idee had welk maskertje ik het best kon nemen vroeg ik om hulp bij de drogist. Zij hebben mij het hair repair hairmask van Hair Wonder aangeraden.

Hair repair hairmasker van Hair Wonder

Het maskertje van Hair Wonder is voor droog en beschadigd haar. Wat mij vooral aansprak was dat het een product is met organische ingrediënten en zonder parabenen. Sinds ik met koken graag nieuwe, gezonde dingen uitprobeer moet alles verantwoord zijn, haha.

Je wast je haar gewoon met shampoo en maakt het droog met je handdoek. Vervolgens masseer je het maskertje in je haar en laat je het 15 tot 20 minuutjes intrekken. Ik loop dan vaak met een mooie tulband op mijn hoofd. Na 15-20 minuutjes goed uitspoelen en je haar moet zacht aanvoelen.

P1010516

Review

Omdat mijn haar deze keer ontzettend droog was en eigenlijk altijd is, werkte het bij mij verassend goed! Ik geloof nooit zo in haarmaskertjes etc. maar wilde deze het voordeel van de twijfel geven. Ik moet zeggen: ik ben verrast! Mijn haar is super zacht en nog dagen daarna is het heerlijk zacht. Enige nadeel bij mijn type haar is dat mijn krullen uitzakken en mijn haar dus niet zit zoals het zou moeten zitten. Ik gebruik dit masker dus één keer per maand. Ik weet natuurlijk niet wat het doet voor andere haartype maar ik raad het hair repair hairmasker van Hair Wonder zeker aan!

Gebruik jij haarmaskertjes en van welk merk? Hoe vaak gebruik je deze?

Is dit ook wat voor je?

4 comments

 • Reply Natasja 14 september 2014 at 13:27

  Leuke review! Ik gebruik zelf eigenlijk nooit maskertjes. Misschien deze toch maar eens proberen.

  • Reply Milou 15 september 2014 at 15:08

   Dankjewel! Ik deed dat dus eerst ook nooit maar het is echt een fijn product!

 • Reply Jill 15 september 2014 at 16:04

  Action verkoopt ook hele fijne haarmaskers van hele goeie merken ook! Ik ben dol op haarmaskers, het maakt mijn haar echt super zacht!

  • Reply Milou 16 september 2014 at 14:15

   Goed om te weten, dan ga ik daar ook eens een kijkje nemen! Ik vind haarmaskers tegenwoordig dus ook super fijn!

  Laat een comment achter